Disclaimer

Stichting Natuurbeelden en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van onvolledigheid of onjuistheid van verstrekte informatie op de website. Stichting Natuurbeelden en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zijn eveneens niet aansprakelijk voor (de gevolgen van het gebruik van) informatie die op de website via links wordt verschaft. Op de informatie of de werking van geplaatste links hebben Stichting Natuurbeelden en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid geen invloed.

Auteursrecht

Collectie Nederlandse Natuurbeelden bezit over alle gepubliceerde videobeelden en afbeeldingen op deze website het auteursrecht. Het is enkel toegestaan om hoge resolutie videobeelden te gebruiken, te delen en te bewerken indien u het materiaal op onze website heeft besteld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar: stichting@natuurbeelden.nl.

Reacties

Natuurbeelden heeft geen onmiddellijke invloed op reacties die op de website worden geplaatst. Deze reacties worden niet van tevoren gecontroleerd en verschijnen direct na de plaatsing op de website. Berichten die uitdagende, racistische, commerciële, beledigende, pornografische of andere politiek incorrecte opmerkingen bevatten, worden zo snel mogelijk van de website verwijderd.
Het kan zijn dat u deze berichten op de website tegenkomt. Wij werken er aan om deze berichten zo spoedig mogelijk te detecteren en te verwijderen. Wij distantiëren ons van deze berichten en bieden er bij voorbaat ons excuses voor aan.

(webdesign: Studio Joyo, technische realisatie: Trinoco)