Bijeenkomst Natuurbeelden: Vier de lente!

Om meer natuurliefhebbers te laten zien wat voor prachtig materiaal zich in de collectie van Natuurbeelden bevindt, worden er komend jaar vier publieksbijeenkomsten georganiseerd bij Beeld en Geluid. Deze bijeenkomsten vinden plaats rond de start van een nieuw seizoen. Op zondag 19 maart vindt de eerste bijeenkomst plaats.
 
 
 
 
Op zondag 19 maart staat de bijeenkomst in het teken van de ontluikende lente. Wij bieden u op deze zondagochtend de unieke mogelijkheid om op het witte doek te genieten van beelden uit onze Natuurbeelden-collectie. 
 
Natuurfilmer Luc Enting stond aan de wieg van het Natuurbeelden project. Hij laat zijn persoonlijke hoogtepunten zien en betoogt waarom het van groot belang is dat de collectie in de toekomst door blijft groeien. Daarnaast toont hij u een voorproefje van de nieuwe, spectaculaire bioscoopfilm die hij aan het filmen is, over de Veluwe.
 
Lars Soerink van Vogelbescherming Nederland vertelt over het populaire filmproject Beleef de Lente, waarbij we jaarlijks tientallen vogels kunnen volgen tijdens het broeden. Beelden die óók zijn toegevoegd aan de Natuurbeelden-collectie.
 
Vervolgbijeenkomsten zijn op 25 juni (bij de start van de zomer), op 24 september (bij het aanbreken van de herfst), en op 17 december (rond de start van de winter).
 
Natuurexcursie Spanderswoud
Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een natuurexcursie in het Hilversumse Spanderswoud, verzorgd door het IVN Gooi en omstreken en het Goois Natuurreservaat. Hier leert u om met uw smartphone of fototoestel zélf interessante natuurbeelden te fotograferen.
 
Tickets
Voor meer informatie over tijden en prijzen en het kopen van een ticket, klik hier.