De winnaars van Remix Natuurbeelden zijn bekend!

Afgelopen zomer deed Stichting Natuurbeelden een oproep aan makers om aan de slag te gaan met haar open collectie: een verzameling van duizenden ruwe natuurfragmenten, klaar voor hergebruik! Het eindresultaat: 27 uiteenlopende remixes, van korte natuurdocumentaires tot grafische kunstwerkjes.
 
Een professionele jury, bestaande uit Menno Bentveld (presentator Vroege Vogels), Julia van Mourik (creatief directeur The One Minutes en Lost & Found) en Michael Sanderson (natuurfilmer) hebben alle remixes uitvoerig bekeken en beoordeeld. Tijdens de Natuurbeelden masterclass op zondag 24 september maakte Menno Bentveld via een videoboodschap de top drie van de jury bekend. Check hieronder het jurycommentaar en de drie winnende inzendingen.
 
We willen alle deelnemers van Remix Natuurbeelden enorm bedanken voor alle creativiteit en inzet! Mocht je zelf nu ook aan de slag willen met Natuurbeelden, hou onze open collectie op Open Beelden in de gaten. Binnenkort stromen daar weer nieuwe Natuurbeelden in, klaar voor hergebruik!
 

Het jurycommentaar