Nieuw in Natuurbeelden

De collectie Natuurbeelden groeit maar door. Zo is de beeldbank onlangs weer aangevuld met ruim zeventig nieuwe clips van Stijn Philips, Seesaw Producties en Rollin Verlinde.
 
 
 
 
 
 
Stijn Philips werkt als redacteur nieuwe media voor het televisieprogamma 'Vroege Vogels' van de VARA. Daarnaast is hij natuurcameraman voor Stichting Natuurbeelden. De belangrijkste thema's van zijn video's en artikelen zijn natuur, paleontologie en milieu. Hij heeft de collectie Natuurbeelden verrijkt met diverse natuurbeelden, waaronder opnamen van eekhoorns, otters en elanden.
 
Seesaw Producties is het samenwerkingsverband van de zussen Antoinette en Louise Verbree (1969). Al sinds 2001 opereren ze onder deze naam voor hun videoproducties. Soms samen, soms alleen, soms eigen producties of documentaires, meestal in opdracht. Antoinette Verbree filmde voor Natuurbeelden activiteiten van mensen in de natuur.
 
Natuurfotograaf en -filmer Rollin Verlinde is, zoals hijzelf zegt, te vinden onder de grond, onder water, op het water, in de bossen, meestal ver weg van iedereen. Zijn bijdrage aan Natuurbeelden bestaat uit mooie clips van kleine zoogdieren en zeldzame vissen.