Stichting Natuurbeelden roept makers op haar open collectie te remixen!

Zeven jaar geleden begon Stichting Natuurbeelden met haar missie om de prachtige natuur in Nederland en op de Nederlandse Antillen op beeld vast te leggen. En dat is gelukt! Inmiddels hebben professionele natuurfilmers bijna 650 uur aan filmmateriaal aan de collectie toegevoegd: van beelden van vechtende everzwijnen in Natuurpark Berg en Bos tot onderwateropnames van zeeschildpadden bij Bonaire. Zo is de collectie van Stichting Natuurbeelden de grootste en meest complete natuurfilmverzameling van Nederland geworden.
 
Deze ruwe, ongemonteerde shots zijn te bestellen op www.natuurbeelden.nl. Een deel hiervan is beschikbaar gesteld op natuurbeelden.openbeelden.nl en staat direct klaar voor hergebruik.
 
In Remix Natuurbeelden roepen we makers op met deze open collectie op Open Beelden aan de slag te gaan. Combineer verschillende ruwe shots uit de natuur, voeg je eigen materiaal toe, maak een korte documentaire, gifje, kunstproject: verras ons. Je nieuwe werk mag maximaal vijf minuten lang zijn. Een professionele jury selecteert drie winnaars uit de inzendingen die een mooie prijs ontvangen. Check de voorwaarden op remixnatuurbeelden.openbeelden.nl/meedoen. Je kan jouw remix inzenden tot en met 17 september 2017.